Cigrons cruixents amb espècies
Fa unes quantes setmanes vaig veure, a la web Cocinillas.es, una recepta de cigrons cruixents amb espècies. Em va semblar una opció molt econòmica i diferent per fer un aperitiu, i diumenge passat vaig fer-ne la meva versió.
La veritat és que van quedar molt bons i són super senzills de fer!
Ingredients:
-un pot petit de cigrons cuits
-2 culleradetes d'oli
-1 culleradeta de curry en pols
-1/2 culleradeta de pebre roig dolç de la Vera
-1/3 culleradeta d'all en pols
-1 polsim de sal
Elaboració:
Preescalfem el forn a 130ºC.
Escorrem els cigrons i amb cura els estenem damunt un paper de cuina. Amb un altre tros de paper de cuina els tapem i els anem remenant en cura per treure'n al màxim la humitat.
En un bol hi posem l'oli i les espècies i ho remenem bé. Hi aboquem els cigrons i anem movent el bol fins que veiem que els cigrons queden ben impregnats de la barreja d'oli i espècies.
Cobrim una safata de forn amb paper vegetal i hi aboquem els cigrons. Hi afegim la sal i ho remenem amb cura. Mirem que els cigrons no quedin apilats, sinó que han de quedar ben estesos.
Els coem durant uns 60 minuts i els anem remenant cada quart d'hora.
Els traiem del forn quan notem que ja són cruixents.
Els deixem refredar i ja els tenim llestos per menjar!
Bon profit!!!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada