Cake pops d'Oreo i Chips Ahoy

Aquest cap de setmana ha sigut genial!! He fet cake pops per primera vegada! He estat mirant receptes per internet i en unes feien servir coc ràpid fet miquetes, d'altres feien servir philadelphia per donar consistència a la massa, en d'altres feien servir xocolata de cobertura i candy melts per decorar...

Marejada amb tanta informació, he decidit tirar pel dret i picar Oreos (idea agafada d'internet) i Chips Ahoy i lligar-ho amb mascarpone (el formatge cremós que es posa al tiramisù i que és boníssim!!). El resultat ha estat deliciós! Les filles de mon cosí ho van confirmar :)





Us deixo la recepta, ja que més d'una persona me l'ha demanada :D


Ingredients (unes 10 unitats de cada):


-1 paquet de 150gr. d'Oreo
-1 capsa de mini Chips Ahoy -les 4 bosses- (aquell dia al super no hi havia res més)
-Mascarpone (4 cullerades aprox.)
-1 rajola de xocolata amb llet
-2 rajoles de xocolata blanca (marca Hacendado)
-pals per a fer pintxos
-Base de porexpan per clavar els cake pops

Elaboració:

1.Piquem les Oreo fins que quedin completament triturades. Ho reservem. Després fem el mateix amb les Chips Ahoy.
2. Posem la pols d'Oreo en un bol amb un parell de cullerades de mascarpone i ho amassem fins a fer una bola compacta. Les cullerades de mascarpone les vaig afegir d'una en funció de la textura de la massa. Ho deixem 2 hores a la nevera.
3. Fem el mateix amb les Chips Ahoy.
4. Passades les 2 hores, fem boles d'uns 4 cm de diàmetre.
5. Les posem una altra vegada a la nevera mentre desfem la xocolata al microones. Vigileu amb la xocolata!! Jo vaig afegir unes gotes d'oli de girasol a la xocolata blanca perquè no em quedés plena de grumolls. És important controlar la xocolata i fondre-la en períodes de 20-30 segons, remeneu-la cada vegada. D'aquesta manera no es cremarà.
6. Tot seguit agafem els pintxos, en suquem la punta amb la xocolata (així fem una espècie de cola i evitem que les boles se'ns moguin) i hi clavem una bola. Fem aquesta operació amb totes les boletes.
7. Quan totes les boles estan punxades les cubrim amb la xocolata fosa (potser heu d'escalfar-la un altre cop al micro perquè se us haurà refredat una mica) i li traiem l'excés de xocolata (AMB MOOOOOLTA PACIÈNCIA). Clavem els cake pops a la base de porexpan perquè la xocolata es refredi una mica.
8. Ara els decorem; és important posar la decoració dels cake pops al momento correcte: abans que la xocolata estigui solidificada del tot. No els decoreu amb la xocolata encara calenta!
9. Deixeu refredar els cake pops al porexpan i a gaudir-ne!

Comentaris

Entrades populars